Termékek Menü

Hozd rendbe a fakó bőrödet! Így lesz újra ragyogó és tiszta

Viszlát fakó bőr, helló ragyogás!

Az ősz kifejezetten meg tudja viselni a bőrödet. Nem csak szárazabb lesz, de ragyogásából is veszít. Nyerd vissza az arcod csodás fényét néhány egyszerű mozdulattal!

Tisztítsd meg minden nap természetes alapanyagokkal!

Mi sem állíthatná vissza a bőr természetes ragyogását, mint a növények, és más természetes anyagok. Agyagos vagy gyógynövényes tisztítóval mosd át minden nap.

Fogyassz sok rostot!

A magas rosttartalmú és fehérjében gazdag ételek nagyon jót tesznek a bőröddel. Tiszta, fényes és szép lesz az arcod, ha sok tojást, halat, zöldséget és gyümölcsöt eszel naponta legalább háromszor.

Rendszeres radírozás

Az elhalt hámsejtek eltávolítása az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy megszabadulj a bőr fakóságától. Hetente kétszer jó alaposan radírozd át az arcodat, majd kend be hidratáló krémmel.

Tonizálás

Arctisztítás után a következő lépés mindig a tonizálás legyen, majd ezután jöhet a hidratálás. A lemosással tisztul a bőr, a tonizálástól pedig feszesedik, és az olajok egyensúlya helyreáll.

Méregteleníts!

Ne vidd túlzásba, de félévente egyszer vezess be egy-két méregtelenítő hetet. Ilyenkor ne fogyassz még egy gramm nasit se, és felejtsd el a zsíros, sós, édes ételeket. A bőröd fellélegzik ezután, megpihen, és visszanyeri természetes ragyogását.

C-vitamin

Ez a vitamin a legfőbb segítség ahhoz, hogy sugárzóan szép lehessen az arcbőröd. Naponta 500-1000 mg ajánlott.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog