Termékek Menü

Hűségpontok

A törzsvásárlói program feltételei – ÁSZF


 

I. Az Online Törzsvásárlói program működése

1. Az Online Törzsvásárlói Program (a továbbiakban: Program) tulajdonosa, lebonyolítója és üzemeltetője a Helia-D Kft. (1043. Budapest, nagyszombat u. 1/A 4/1. a továbbiakban: Helia-D).

2. A Programba belépő vásárlók a Helia-D Kft által üzemeltetett Zelka szappanmanufaktúra weboldalán keresztül (www.szappanmanufaktura.hu) lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló virtuális számlájukon.

3. Az összegyűjtött pontokért a Zelka szappanmanufaktúra (www.szappanmanufaktura.hu) weboldalon keresztül a Helia-D Kft által árusított termékek vásárolhatóak kedvezményes áron.

4. A Helia-D ezeken felül vásárlási utalványt és kedvezményes vásárlásra illetve ingyenes szállításra jogosító kuponokat is a vásárlók rendelkezésére bocsáthat, melyekre a hűségpontok szintén beválthatóak.


 

II. A pontok számítása

 1. A Program elindulásától, kezdve a Programba belépő vásárlók minden vásárlást követően a vásárlás végösszege alapján megállapított mennyiségű törzsvásárlói pontot kapnak.

 2. A pontszámítás alapja a www.szappanmanufaktura.hu weboldalon keresztül a vásárló által megvásárolt termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden századik forintja után 1 hűségpont jár. (Ha tehát egy termék ára 199 Ft, akkor a termékért 1 hűségpont jár.)

 3. Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a Helia-D Kft további pontokat írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.


 

III. A törzsvásárlói Programban való részvétel

 1. A Programban történő részvételre minden 18. életévét betöltött, Magyarországon lakóhellyel rendelkező, kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy jogosult.

 2. A Helia-D Kft nagykereskedelmi partnerei, illetve jogi személyek nem jogosultak a programban való részvételre.

 3. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 4. A Programban való részvétel a vásárló szempontjából nem jár semmilyen hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes.

 5. A Programban részt vevővásárlók az info@szappanmanufaktura.hu címre elküldött írásbeli rendelkezés alapján a Programból bármikor kérhetik törlésüket, melyet a Helia-D Kft haladéktalanul, de legkésőbb 2 munkanapon belül végrehajt.


 

IV. Pontszerzés, a szerzett pontok érvényessége

 1. A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét követő naptól használhatóak fel, a rendelés leadását követő 365 napon belül.

 2. A pontok megszerzése a megrendelés leadásával történik, de jóváírásuk csak a megrendelt termékek átvételével történik meg. Ennek módja: a pontok a megrendelés pillanatában mindaddig fel nem használható státuszban vannak, amíg a megrendelést a felhasználó át nem veszi a Helia-D Kft-től az általa választott átvételi módon.

 3. Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására csak a megrendelés kézbesítése illetve átvétele után van lehetőség.

 4. A Helia-D Kft részéről esetleg nem vagy hibásan teljesített, illetve a felhasználó által át nem vett vagy lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pontjóváírás nem történik.

 5. A Programban a sikertelen rendelésekért a Helia-D Kft nem számít fel pontot. Amennyiben a megrendelő nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói pontjóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a Helia-D-nek, úgy a Helia-D Kft egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot, vagy nem.

   

V. A pontbeváltás módja

 1. A törzsvásárlói pontok a Helia-D kínálatában szereplő Termékekre, Utalványra és Kuponra válthatók be. A Termék(ek) megvásárlására a kedvezményes vételár megfizetése mellett a meghatározott értékű törzsvásárlói pontok felhasználásával kerül sor.

 2. A Termék, Kupon és Utalvány megvásárlására a Termék, Kupon vagy Utalvány kosárba helyezése útján van lehetőség.

 3. Kupon és Utalvány vásárlása esetén nem történik pontjóváírás.

   

VI. A kuponfelhasználás feltételei

 1. A kuponkedvezmény, (ha az adott kupon esetén erről a Helia-D Kft másként nem rendelkezik), más akcióval, illetve további kedvezménnyel nem vonható össze.

 2. A kuponkódot a kosár ellenőrző oldalán található mezőbe kell beírni. Érvényesítése és bejelentkezés után az általa nyújtott kedvezmény az érintett termékeknél folyamatosan látható az akció lejártáig, vagy az első olyan rendelés rögzítéséig, amelyben kedvezményes termékek is szerepelnek.

 3. A kupon az érvényességi idő alatt egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosít.

 4. A Program keretein belül aktivált kupon más felhasználónak történő átadására nincs lehetőség, azt kizárólag a pontjait kuponra váltó felhasználó használhatja fel.

   

VII. Törzsvásárlói program érvényessége

 1. A Zelka Szappanmanufaktúra Törzsvásárlói Program határozatlan időtartamú. A Helia-D Kft bármikor jogosult megszüntetni a törzsvásárlói Programot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

   

VIII. Jog- és adatvédelem

 1. A törzsvásárlói programra és a Programban résztvevő felhasználókra a Helia-D Kft. jogi és adatvédelmi és adatkezelési szabályzata vonatkozik.