Termékek Menü

Így készülhetsz el kevesebb, mint 5 perc alatt

Nincs kedved órákig szöszölni a fürdőben?

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ánctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging

Ha szeretnél jó formában lenni, ragyogó arccal munkába indulni, de nem akarsz hosszasan készülődni, vesd be ezt a négy lépéses runtint, és máris a remekül fogsz kinézni!

1. lépés: A bőr felkészítése

Miután hidratáltad a bőrödet, hagyd, hogy beszívódjon a krém, majd gyorsan vigyél fel egy primert, majd egy krémes alapozót. Egyenletesen oszlasd el mindkettőt beauty blender szivacs segítségével.

A tökéletes éjszakai bőrápoló rutin

2. lépés: Pirosítás

Az ujjaidra tegyél egy kis krémes pirosítót, majd tapogató mozdulatokkal tedd fel az arcodra. Ez üdévé teszi az arcodat, és a krémes állag miatt egész nap a helyén marad.

3. lépés: Highlighter

Ezúttal nem a megszokott helyre kerül a highlighter, hanem a szemed belső zugába és a szemöldökcsontod alá. Ettől nyíltabb és éberebb lesz a tekinteted, és igazán ragyogó lesz az összhatás.

4. lépés: Szempillaspirál

Az alsó és a felső szempilláidat is spirálozd ki, hogy kiemeld vele a szemeidet, majd várj, amíg megszárad, és már indulhatsz is. Kész a villámgyors sminked!

6 dolog, amit minden szép nő megtesz reggelenként

Tartalomhoz tartozó címkék: blog