Termékek Menü

Így lesz igazán szuper a fürdőzés

Hogyan lehet még jobbá tenni egy meleg fürdőzést?

Milyen csodás dolog belefeküdni a fürdőkádba egy nehéz nap után, és relaxálni egy kicsit, igaz? Eláruljuk, hogy teheted még élvezetesebbé a kádban töltött időt.

Tegyél olajokat a vízbe!

Egy jó illatú fürdőolaj nagyon fel tudja dobni a pancsolás élményét. Ha relaxálni szeretnél, válassz levendula vagy citromfű olajat. Ha felpörögnél egy kicsit, akkor mentolos vagy citromos legyen a fürdő. Ha fel szeretnél melegedni, legyen télies, narancsos vagy fahéjas illatú a víz.

10 percet tölts a kádban

A legjobban akkor tudod a hasznodra fordítani a fürdést, ha egészen pontosan 10 percet töltesz el a kádban. Ennyi idő alatt még pont nem szárítod ki túlzottan a bőrödet, de pont el tudsz lazulni.

Kapcsold be a kedvenc relaxáló zenédet!

Mindegy, hogy lassú jazzre, meditációs zenére vagy alternatív rockra tudsz a legjobban kikapcsolni, tedd be a kedvenc zenéidet fürdéshez. Ettől még jobb lesz a program.

Önts egy kis tejet és mézet a vízbe!

Nem véletlen, hogy Kleopátra és Napóleon is rendszeresen fürödtek tejes-mézes vízben. Hetente egyszer önts pár deci tejet és 5-6 evőkanál mézet a langyos vizedbe. Ezektől az anyagoktól puhább lesz a bőröd, és sok ápoló anyagot juttatsz bele.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog