Termékek Menü

Így lesz makulátlan a bőröd egész ősszel

Ne hagyd, hogy változtasson bőrödön az időjárás!

Ősszel, télen gyakori, hogy pattanások vagy száraz foltok jelennek meg az arcodon, az ajkaid is kiszáradnak, pedig az év többi szakában ezek nem jellemzőek. Ilyenkor csupán az a teendőd, hogy beszerezz néhány terméket, amelyekkel kezelni tudod a problémát. Íme, az őszi bevásárlólistád!

Krémes testápoló vagy szappan

Míg nyáron jól esik valamilyen könnyebb textúrájú tusfürdővel fürdeni, ősszel és télen válts krémesre, hiszen ezek segítenek a bőr természetes olajait megtartani, és nem szárítják annyira.

Ajakbalzsam

Ha máskor nem, legalább a hidegebb napokon kenj ajakápolót reggel és este az ajkaidra, különben csúnyán kiszáradhatnak. Emellett igyál rengeteg vizet, hogy belülről is hidratált legyél.

Még krémesebb éjjeli krém

Egy gazdag, ápoló éjjeli krémet vagy szérumot muszáj beszerezned. A hideg idő miatt a bőröd extra figyelmet érdemel, és ha napközben nem is szeretnél túl vastag krémmel az arcodon járkálni, éjjelre alaposan masszírozz bele egy tápláló éjszakai krémet. Hagyd jól eszívódni reggelig.

Napvédő krém

A káros UV-sugarak nyár után sem pihennek. Ha nem szerenél ráncokat, minden nap, mielőtt a szabadba mész, tegyél fel egy réteg kifejezetten arcra való napvédőt.

Olajak

Ilyenkor az arcod olajának egyensúlya felborulhat. Tedd helyre hetente kétszer-háromszor szépségolajakkal. A szőlőmag-, kókusz-, vagy argánolaj tökéletes választás minden típusra.

Kézkrém

Ha kesztyűt húzol, miután bekented a kezeidet, és 10 percig hagyod hatni, a kézkrém pakolásként is beválik.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog