Termékek Menü

Így őrizheted meg a virágok friss illatát otthonodban

A friss virágok hosszabb ideig bírják, mint gondolnád.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, virágok, virágok illata, illatos virágok, tavaszi virágok, virág gondozás,

Mindig csodás érzés ránézni egy csokor gyönyörű virágra az otthonodban, azonban biztosan te is tapasztalod, hogy elég hamar elhervadnak, így a jó illatnak gyorsan vége lesz, és új csokrot kell beszerezned. Nos, szerencsére van egy-két trükk, amellyel meghosszabbíthatod virágaid életét.

Nagy szájú vázába vagy edénybe tedd

A szűk, karcsú vázák ugyan jól mutatnak, de nem tesznek jót a virágaidnak. Ha egy széles szájú, tiszta edénybe rakod őket, nem nyomódik össze a száruk, ezért tovább megmaradnak.

Alig kapsz levegőt, mert megfáztál? Otthoni praktikákkal segítünk!

Tedd forró vízbe őket

Furcsán hangzik, de sokkal illatosabbak lesznek, és tovább frissek maradnak, ha hideg helyett forró vizet teszel a vázába. A forró víz molekulái gyorsabban mozognak a szárak belsejében, így meghosszabbítják a virágok életét.

Vágd le az alsó leveleket!

A szár aljáról vágd le az összes levelet, így jobban magába tudja szívni a vizet a szár, és kevesebb baktérium támadja meg a virágot.

Cserélj naponta vizet!

A vázában minden nap cseréld ki a vizet, hiszen nagyjából 24 óra alatt tele lesz baktériummal. Ha ezeket eltávolítod a virág környékéről, tovább illatozik majd.

A legjobb házi tisztítószerek, amelyek legtöbbünk otthonában megtalálhatóak

Tartalomhoz tartozó címkék: blog