Termékek Menü

Így változik az emberi bőr az évtizedek során - Tippek minden korosztálynak!

Ahány évtized, annyi új dolog a bőrön...

Más a bőrünk a huszas és más a negyvenes éveinkben. De vajon mire kell figyelni különböző életkorokban? Eláruljuk.

20-AS ÉVEK

Figyelem, huszonévesek, ez a legfontosabb évtized a bőrápolásban. Ilyenkor kell megalapozni azt, hogy később is feszes és ragyogó legyen a bőröd. Ideje elkezdeni szemkörnyékápolót használni, és fényvédő nélkül nem szabad utcára menni. Az arctisztítás nagyon fontos, hiszen ilyenkor vagy a leghajlamosabb az aknéra, és a sminket is minden lefekvés előtt alaposan el kell távolítani.

30-AS ÉVEK

Kulcsszó a hidratálás a harmadik X után. Kívülről és belülről is fel kell töltened vízzel a sejtjeidet. Igyál sokat és rendszeresen krémezd a bőrödet hidratálóval. Emellett elengedhetetlen, hogy alkalmazz éjszakai krémet és szérumokat vagy olajokat is, hogy sokáig tartson bőröd feszessége.

40-ES ÉVEK

A negyedik évtizedben már elkezdenek apró ráncok látszódni akkor is, ha nagyon odafigyeltél a bőrápolásra. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy ezeket kordában tartsd. Kizárólag kímélő lemosókat használj, de a tisztításról naponta egyszer továbbra sem szabad megfeledkezned, ahogy a sminklemosásról sem, hiszen a ráncokba nagyon csúnyán bele tud ülni a festék. A ránctalanító krémek használata különösen fontos, szerezz be egy nagyon jót.

50-ES ÉVEK

50 felett szárazabb a bőr, és nagyon ki van téve a környezeti hatásoknak. Hidratálj, óvd meg a káros sugaraktól, és a hidegtől. Lehetőleg vesd be az összes csodaterméket: hidratáló, fényvédő, szépségolaj, szérum, szemránckrém, ránctalanító. Ezek segítségével éveket letagadhatsz a korodból.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog