Termékek Menü

Istennői kényeztetés napról napra!

Istennői kényeztetés napról napra!

Az arany Aphrodité

Melyik Zelka szappan segít abban, hogy egy istennő napról napra szebb és kiegyensúlyozottabb legyen? Cikkünkből kiderül, melyik natúrszappannal kerülhetnek harmóniába a múlt és a jelen Aphroditéi!

A szívünk mélyén mindannyian istennők szeretnénk lenni! Varázslatos vonzerővel szeretnénk hatni a férfiakra, szórakoztatni őket a mindennapok küzdelmei után, háziasszonyként is elbűvölni őket fenséges főztünkkel. Számtalan istennői szerep rejtőzik bennünk, melyek a különböző élethelyzetekben aktiválódnak. A szituációtól függően harcos amazonként, ártatlan naivaként vagy az ősi anya megtestesítőjeként lépünk fel, a női szerepek ezernyi árnyalatában. Egy japán pszichológusnő, Jean Shinoda Bolem A bennünk élő istennők című könyvében részletesen elemzi a görög istennőkben megtestesülő lélektani típusokat. Kísérletet teszünk arra, hogy az istennők személyiségét körvonalazva kitaláljuk, melyik Zelka natúr szappan segít az adott olümposzi istennőnek kiteljesíteni a benne lévő szépséget és harmóniát! Közben egy még izgalmasabb kalandra invitálunk titeket: azon is érdemes elgondolkodni, mennyire hasonlítotok az említett nőtípusokra? A bölcs Athénére, esetleg az ősi anya szimbólumára, Déméterre hasonlítotok, vagy Zeusz féltékeny feleségére, a hirtelen haragú Hérára? Hamarosan kiderül!

Greek Goddess Aphrodite Areas of Influence: Goddess of love and beauty. She is associated with the islands of Cyprus, Cythera and Kos. She was said to have been created from the foam of the sea. This Goddess did not originate from Greece she was worshipped in the Eastern Mediterranean as an early mother Goddess figure.

Kezdjük a csábító arany Aphroditével!

Az ősi mítoszok szerint Aphrodité a tenger habjaiból bukkant elő Küprisz (Ciprus) partjainál egy hatalmas kagylóban. Az ókori görögök Aphroditében testesítették meg a szenvedélyes szerelem és a csábítás csodálatos erejét, melynek egyetlen férfi sem tud ellenállni (többek közt Árész hadisten és Héphaisztosz kovácsisten sem). Az Aphrodité-személyiségű lányok bearanyozzák az élet minden pillanatát, a hétköznapi eseményeket is értékessé teszik. Ha Rád is igazak az említett tulajdonságok, akkor erősen dolgoznak benned az ősi Aphrodité-erők!

A Zelka természetes szappanok istennői gondoskodásban részesítik napjaink Aphroditéit! Érdemes kipróbálnod a Fahéjas narancsos szappant kecsketejjel, mely felpezsdíti a vérkeringést, gyengéd masszírozásra is tökéletes, emellett csábító illatával felébreszti a benned szunnyadó Aphroditét! A Zelka kézműves szappanával a fürdés olümposzi élménnyé válik. A kecsketejes szappanban lévő illóolaj hatására tested valósággal újjászületik! Felfrissülés közben a tenger habjaiból partra lépő Aphroditének érezheted magad!

A Fahéjas narancsos szappan olivia tartalmának köszönhetően ápolja és puhítja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatása is van. Az isteni kézműves szappanban lévő kecsketej simogatóan bársonyossá és selymessé teszi a bőröd. Ellenállhatatlan leszel, mint egy valódi istennő!

Következő cikkeinkből kiderül, milyen Zelka szappanok nyújtanak különleges kényeztetést a többi olümposzi istennőnek!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog