Termékek Menü

Ízléses karácsonyi manikűrök

Dobd fel a kezeidet egy ünnepi lakkozással!

 

Mikor is villanthatnál mesés ünnepi körmöket, ha nem a karácsonyi szezonban? Ilyenkor előkerülhetnek a csillámos, a piros-zöld, a kicsit mintásabb, akár másabb textúrájú lakkok, amik segítségével igazi műalkotást varázsolhatsz a körmeidből.

Megmutatunk néhány olyan stílust, ami garantáltan az ünnepeket idézi. Meríts belőlük ötletet!

A cukorka köröm

Nincs is másra szükséged, mint egy piros és egy fehér lakk. Ezekről a színekről alapból sokaknak a karácsony jut eszébe, hát még, ha a híres amerikai mentolos karácsonyi cukor, a csíkos candy cane mintáját csíkozod a körmödre. Lehet függőlegesen, vízszintesen vagy ferdén, mindenhogy jól mutat.

Szilveszteri minta

Egy egyszerű fekete vagy fehér alapra készíts színes glitterből vagy porból "konfettit". A mintát tetszés szerint a körmöd végére, tövére vagy közepére is elhelyezheted. Az alap mattan és fényesen is jól mutat.

Arany egy kis extrával

Az arany és ezüst csillámos lakkok most nagyon menők, hát még ha az egyik ujjad körmén pirossal, zölddel vagy kékkel egészíted ki. Válogass kedvedre!

Fehér és a kedvenc dalod

Fesd minden ujjadon fényes vagy matt hófehérre a körmeidet, és varázsolj rá egy apró ecset segítségével egy-két sort a kedvenc ünnepi dalodból, legyen az Mariah Carey vagy Michael Bublé.

Télapó ruhája

Nem nehéz elkészíteni, de annál mutatósabb, ha a sima piros lakkot egy kis kézügyesség,és fekete és sárga lakk segítségével Télapó ruhásra alakítod. Nézd, milyen jól néz ki!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog