Termékek Menü

Nagyon izzadós vagy? Így küzdhetsz a kínos foltok ellen

Ne keserítsék meg napjaidat a csúnya izzadtság foltok!

Ha stresszelsz, vagy az irodában túl forróra állítják a fűtést, előfordulhat, hogy jobban megizzadsz, mint egy meleg nyári napon. Eláruljuk, miket tehetsz annak érdekében, hogy ne izzadj annyira.

Természetes szappanok

Ha a tusfürdőt inkább természetes szappanokra cseréled, nagyobb esélyel szűnik meg az izzadás. Válaszd a teafa olajos vagy levendulás szappanokat, ezek a leghatásosabbak erre a problémára.

Szódabikarbóna

Azon kívül, hogy a fogakat is fehéríti, az izzadás ellen is kitűnő szer. Szórj egy keveset reggel a hónaljadra, majd vattával kenegesd el a port. Elveszi a rossz szagokat és csökkenti a nedvességet.

Citrom

Igyekezz úgy elpusztítani a baktériumokat a hónaljadban úgy, hogy savassá változtatod a területet. Ehhez használj citromlevet, és meglátod, hamar megszűnik a rendszeres izzadás.

Ecet

Vigyél fel vattával némi sima ecetet vagy almaecetet, és esténként töröld át fürdés után a hónaljadat, miután megtörölted törölközővel. Néhány hét után jelentősen csökken a spontán izzadás mértéke.

Zsálya

Fürdőzz rendszeresen zsályás szappannal, és gyógyszertárban szerezz be zsályás oldatot, amellyel áttörlöd a hónaljadat naponta egyszer. Ez az egyik legrégebbi és tutira bevált módszer, hogy sose legyenek kínos foltjaid.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog