Termékek Menü

Nem várt dolgok, amik miatt kellemetlen szagúak leszünk

Nagyon kínos tud lenni a testszag. Mi váltja ki? Mit tehet ellene? Segítünk!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kellemetlen testszag, jó illat, narancsbőr, stria, feszesítés, feszes bőr,

Kiből jön ez az izzadtságszag? Jaj, ugye nem én vagyok az? - Egész biztos, hogy a te fejeden is átfutott már ez a gondolat, és nagyon kínosan érezted magad, mikor kiderült, hogy neked van kellemetlen szagod. Eláruljuk, milyen váratlan helyzetek okozhatnak izzadást, testszagot.

Túl sok stressz

Ha most épp nem is stresszelsz valamin konkrétan, simán lehet, hogy az állandó feszültség miatt ok nélkül elkezdesz izzadni, és kellemetlen szagod lesz.

Túl fűszeres ételek fogyasztása

Az olyan ételízesítők, mint a fokhagyma vagy a csípős paprika képesek izzadást előidézni. Már alapból is szagossá teszik a bőrt néhány órára, ha pedig meg is izzadsz tőlük, még kellemetlenebb lehet a helyzet.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kellemetlen testszag, jó illat, narancsbőr, stria, feszesítés, feszes bőr,

Alacsony szénhidráttartalmú diéta

Ha nagyon kevés szénhidrátot, esetleg semennyit sem fogyasztasz, hajlamosabb lehetsz az izzadásra és a szagokra. Mikor a tested égeti a zsírt, olyan anyagokat termel, amelyektől egy kissé olyan szagod lehet, mint a körömlakklemosónak.

Nagyon izzadós vagy? Így küzdhetsz a kínos foltok ellen

Halolaj kapszula

Ha olyan étrendkiegészítőket alkalmazol, mint a fehérje por és a halolaj kapszula, a bőrödnek kicsit fura szaga lehet. Az izzadság halszagú lesz egy kicsit, de ha sok vizet iszol, hamar elpárolog.

Ha nem használsz fogselymet

A fogaid között ragadt ételmaradékok, ha nem távoznak időben, elkezdenek kellemetlen szagot okozni a szádban. Amellett, hogy fogat mosol, használj fogselymet is, amellyel kiszedheted a fogak között rekedt maradékokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog