Termékek Menü

Kerüld el ezeket a hibákat, ha bababőrre vágysz

Ha olyan puha és szép bőrt szeretnél, mint a babáké, jól figyelj!

Eláruljuk, melyek a legnagyobb hibák, amiket a bőröd ellen elkövethetsz. Sajnos sok olyan van köztük, amit lehet, hogy észre sem vettél eddig, pedig nagyon sokat rontanak a bőröd állapotán.

HA NEM ALSZOL ELEGET

A rendszeres kialvatlanságnak nincs jó vége. Ráncok, fakó bőr, szem alatti karikák formájában mutatkozik meg. Az alvás stimulálja a bőr oxigénáramlását, és ha ezt nem adod meg neki, szenvedni fog. Ha 7-8 órát alszol, az egész arcod szebb lesz, mint fáradtan.

HA NEM SPORTOLSZ

Nem kell minden nap órákat töltened az edzőteremben, de a bőrödnek és a testednek napi 20-30 perc mozgásra szüksége van ahhoz, hogy fitt és szép maradjon.

TÚL SOK STRESSZ

Ha állandóan stresszelsz, feszült vagy, a bőröd is megsínyli. Ráncosnak és idősebbnek fogsz tűnni, ha nem tudod néha kikapcsolni magadat. Találj egy hobbit, relaxálj, járj el fürdőbe, wellnesszezni, és ereszd le a gőzt!

HA FENT HAGYOD A SMINKEDET ALVÁSHOZ

Ugye nem felejted el lemosni az összes festéket magadról, mielőtt aludni mész? Ha rendszeresen sminkben alszol, kiszárad a bőröd, ráncaid alakulnak ki és fájdalmas pattanásaid lehetnek.

HA NEM FOGLALKOZOL A BŐRÁPOLÁSSAL

Az arcodnak nagyon körültekintő ápolásra van szüksége. Lemosás, radírozás, hidratálás, napvédő, olajak, pakolások. Ezek közül is mindig jó minőségűt válassz, ne sajnáld rájuk az időt és a pénzt.

DOHÁNYZÁS

Fogadd meg és tarts is be, hogy még az év legelején leteszed a cigit, és nem is gyújtasz rá többet. A dohányzás károsítja a legjobban a bőrt. Ugye nem szeretnél 10 évvel öregebbnek tűnni a korodnál a bőröd miatt?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog