Termékek Menü

Kozmetikumok készítői árulták el szépségrutinjukat

Aki kozmetikumok készítésével foglalkozik, már tutira mindenfélét kipróbált a szép bőr érdekében.

Profik árulták el, nekik milyen tippek váltak be az évekig tartó kísérletezések után.

Ne félj próbálkozni!

Ha a krémes arctej nem a te világod, próbálj ki egy vizes alapút. Ha ez sem jó, jöhet egy habzó lemosó vagy egy natúr szappan. Ne ragadj le egy terméknél, ha nem válik be, cseréld le, de egy dobozd mindenből használj el, ugyanis ennyi idő alatt derül ki valóban a hatása.

Tonizálj!

Az arcod feszesítéséhez elengedhetetlen egy jó tonik. Ha reggel nincs is sok időd, az arclemosó-tonik-hidratáló szentháromság mindig kerüljön az arcodra, majd gondoskodj a napvédelemről. Ettől lesz rugalmas a bőröd.

Olajozz!

Ne félj a szépségolajoktól. Egyáltalán nem zsírosítanak, de annál szebbé teszik a bőrt. Ha még kezdő olajhasználó vagy, kezdd kókusz- vagy argánolajjal, de mindenképp építsd bele a napi vagy heti rutinodba.

Ne félj a természetes kozmetikumoktól

Mi lehetne olyan hatásos, mint a természet ereje? Az ősember sem panaszkodott a bőre minősége miatt, pedig nem használt kémiai összetételű krémeket. Natúr szappan, természetes olajok, növényi arcápolók az irritációmentes szép bőr titka.

Néha tarts sminkmentes napot

Ha mindened a sminkelás, akkor is fontos, hogy heti 1 napra, mondjuk hétvégén megpihentesd a bőrödet. Ilyenkor jöhetnek a pakolások, krémek, radírok vagy akár még azoktól is kímélheted. A lényeg, hogy egy gramm alapozó se kerüljön rád.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog