Termékek Menü

Ilyen gyakran kéne arcot mosnod!

Meg kell tudni, hogy is van ez...

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, arcmosás, natúr szappan,

Nem kevesen keresnek rá az internetes fórumokon, hogy kell-e naponta arcot mosni, és ha nem, akkor valójában hányszor igényli a bőr. Most eláruljuk a választ!

A bőrtípusodtól függ, milyen gyakran van szüksége a mosásra.

Kell a szappan! Ez történne a bőröddel, ha csak sima vízzel mosnál arcot

HA OLAJOS A BŐRÖD

A zsírosabb bőrrel rendelkezőket nagyon tudja zavarni, hogy a reggeli arcmosás utáni tisztaság érzés a nap közepére már elmúlik, és a bőr ismét fényleni kezd. Ha sokszor mosod meg, ez a helyzet egyre csak romlani fog, ugyanis a túl gyakori tisztítástól még több olajat kezd termelni a bőr. A felborult faggyútermelődés miatt aknék alakulhatnak ki, és be is gyulladhat a bőr. A legjobb, ha reggelente inkább kihagyod az arcmosást, vagy maximum óvatosan áttörlöd vattával, amelyre egy kevés szigorúan alkoholmentes tisztítót teszel. Akár teljesen ki is hagyhatod a reggeli mosást, de arra figyelj, hogy mindig tiszta párhahuzattal aludj. Este mosd át arcodat szappannal és vízzel.

Így mosnak arcot a legszebb bőrű sztárok

HA SZÁRAZ A BŐRÖD

A száraz bőrűeknek naponta kétszeri mosás javasolt. Nem igaz, hogy a víz miatt szárazabb lesz az arcod, csupán arra kell nagyon odafigyelned, hogy minden mosás után jó alaposan bekrémezd az arcodat. Fontos, hogy a pórusaid tudjanak lélegezni, ezért mindig tisztítsd meg magad az összes sminktől este, ezután pedig jöhet a szappanos mosás, majd rögtön utána a krémezés. A száraz bőrűeknek kifejezetten ajánlott kerülni az illatosított termékeket, és jobb, ha mindig csak természetes kozmetikumokat használnak, ugyanis ezek nem szárítanak annyira, mint az illatos társaik.

5 bőrápoló tipp, amit nagyon kevesen ismernek

Tartalomhoz tartozó címkék: blog