Termékek Menü

Minden, amit az illatokról tudnod kell

Ki az, aki ne szeretné a jó illatokat?

Nincs is vonzóbb egy nőn, mint egy csodás illat. Megmutatja az ember stílusát, személyiségét, láthatatlanul hat az érzékekre. Elárulunk néhány dolgot az illatokról.

Négy fajta illatjegy létezik

  • Virágos
  • Keleties
  • Friss
  • Fás

A virágos jegyek közül léteznek friss virágos, púderes virágos és fűszeres virágosak. A keleties illatok lehetnek nagyon fűszeresek, gyengébbek vagy kissé fásba hajlóak. A fás illatok lehetnek mohásak vagy szárazak, a frissek közül pedig létezik vizes, citrusos, aromás, gyümölcsös és zöld.

Minden illatnak vannak fej-, szív és alapjegyei. A fejjegyek a legfrissebb jegyek, ezt érezzük először, amikor ránk kerül egy illat. 5-10 percig érezhető.

Ezután jönnek a szívjegyek, a közepesen erős illatok. 15 perc után jönnek elő, majd másfél-két óráig ezeket érezzük. Ennyi idő elteltével érkeznek meg az illatok alapjegyei is, amelyek a legerősebbek, ilyen például a vanília vagy a testes, olajos illatok. Ezek nyolc órán át tartanak.

A virágos illatok csajos, romantikus nőknek állnak jól. A vizes, friss illatokat intellektuális, olvasni szerető hölgyeknek szokták javasolni, a keletieseket magabiztos, kissé rejtélyes nőknek, a mohás fás illatokat művész lelkűeknek, a száraz fásakat pedig szigorúbb, mindig teljesen összeszedett nőknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog