Termékek Menü

Minden idők legjobb anti aging tippjei

Próbáld ki ezeket!

Mi sem tudjuk még sajnos az örök fiatalság titkát, de néhány tippel szolgálhatunk, ami közelebb visz hozzá. Eláruljuk a legjobb anti-aging tippeket.

A hajadnak arany jár

Keress egy olyan fodrászatot, ahol vállalnak arany-standard kezelést. A néhány százalékos arany kivonat mesésen helyreteszi az évek során elvékonyodott hajszálakat, és újjáépíti a hajszerkezetet.

Ruházz be egy jó szemüvegbe!

Ahhoz, hogy a szemed körül ne alakuljanak ki ráncok, óvnod kell a bőrödet, nem csak krémekkel, de a külső hatások ellen is. Szerezz be egy jó napszemüveget, hogy sose hunyorogj, amikor süt a nap, hiszen a hunyorgás alakítja ki igazán a ráncokat. Ha olvasás közben érzed, hogy húzod a szemedet, irány egy optikus, nézesd meg a szemed!

Iktasd ki a cukrokat!

Nem csak a dietetikusok, de a bőrgyógyászok is kitiltanák a cukrot az étrendedből, hiszen az alakod mellett a bőrödnek is nagyon rosszat tesznek a szénhidrátok, cukrok. Szárítanak, ezáltal pedig ráncosítanak is. 

Retinoidok

Bőrgyógyász írhat fel neked retinolos krémeket, amelyek kiváló hámlasztó hatással rendelkeznek. A retinoidok hatékonyak a fiatal bőr megőrzésében, gyorsítják a kollagéntermelést, ezáltal a bőr sokáig feszes és ragyogó marad.

Napvédelem

A napvédő krém az arcodon, a kezeiden, nyakadon, és a dekoltázsodon nagyon fontos az év minden szakában, hiszen a káros UV-sugararak okozzák a legtöbb ráncot. Védekezz ellenük.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog