Termékek Menü

Mit tegyél az egészséges szempillákért?

Nem nagy boszorkányság, hogy szép hosszú és egészséges pilláid legyenek.

Ahogy a hajadat, úgy a szempilláidat is szükséges tisztítanod, ápolnod és tápanyagokkal kényeztetned.

Hetente egyszer habos arclemosóval tisztítsd meg

Bár minden nap lefekvés előtt szépen lemosod a sminkedet megfelelő szerekkel, heti egyszer mindenképp szüksége van a szempilláidnak arra, hogy habos arclemosóval is átmosd őket, letisztítva így minden szennyeződést, amit az utcáról szedsz össze.

Ricinusolaj

A legenda igaz, a ricinusolajtól valóban szebbek lesznek a szempilláid és amellett hogy megerősödnek, még a hosszuk is nőhet.

Olívaolaj

Hetente egyszer-kétszer fülpiszkáló segítségével vigyél fel olivaolajat a szempilláidra! Ez segít megelőzni a töredezést és fénesebbek is lesznek tőle.

Zöld Tea

Főzz le egy filteres zöld teát, majd mikor kihűlt, vattával vigyél fel a szempilláidra a teából. Hiszed, vagy sem, de hosszítja, vastagítja és erősíti a szálakat a teában található rengeteg antioxidáns.

Citromhéj

Reszeld le a citrom héját és néhány napra áztasd be ricinus- vagy olivaolajba! Ezután vedd ki, mosd át vízzel és helyezd fel szempilláidra legalább 20 percre.

Trimmelés

Ijesztően hangozhat, de tényleg segít, ha szempilláid utolsó 1 milliméterét három havonta levágod. Ez elősegíti a növekedésüket, pont ahogy a hajadnál. Az elhalt részek így távoznak a szempilládról és az egészséges új szempilla gyorsabban nő.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog