Termékek Menü

Ezt árulja el a szemed színe az egészségedről!

Az íriszed sok mindent képes elmondani.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, szemránckrém, ránctalanító tippek,

Rengeteg érdekességet lehet kideríteni egy olyan egyszerű dologból, mint a szemszín. Eláruljuk, mire tudsz következtetni egyes szemszínekből.

BARNA SZEM

A barna szeműeknek kisebb az esélye a szemben kialakuló melanómára, nagyobb a hajlamuk az alkoholizmusra, szorongásra hajlamosak, és alacsony a fájdalomtűrő képességük.

SZÜRKE SZEM

Akinek kissé zöld, kissé szürke a szeme, nem bírja jól a fájdalmat, és hajlamos a dolgok túlaggódására, gyakori feszültségre.

KÉK SZEM

A kék szeműek jobban tolerálják a fájdalmat, kisebb az esélyük a depresszióra és szorongásra, nagyobb hajlamuk van a szemi melanómára, és az alkoholisták nagy százaléka is a kék szeműek közül kerül ki.

ZÖLD SZEM

Ahogy a kék szeműek, a zöld szeműek is jobban bírják a fájdalmat, kevésbé hajlamosak a depresszióra, azonban a melanóma jobban fenyegeti őket, mint sötétebb szemű társaikat.

GYAKRAN BEVÖRÖSÖDŐ SZEM

Ha a szemed fehérje gyakran vörössé válik, akármilyen is a szemszíned, azt jelenti, meg kell erősítened az immunrendszeredet, mert kissé le van gyengülve.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog