Termékek Menü

5 irtó egyszerű praktika, aminek hála smink nélkül is gyönyörű leszel!

Nem kell minden nap festened magad!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, smink nélkül is szép, smink nélkül, szépségtippek,

Ha néha pihenteted a bőrödet, és hagysz magadnak egy-két sminkmentes napot a héten, sokat javíthatsz az állapotán. De mégis muszáj jól és ápoltan kinézni. Egy-két trükk segítségével ez sima ügy!

Válassz jó színeket!

Ha a ruhád színe előnyös számodra, jól áll, szépen keretezi az arcodat, ez pedig a legszebb vonásaidat emeli ki. Ettől üde lesz az arcod, és ragyog a szemed.

5 világsztár, aki a természetes szépség megtestesítője - smink nélküli, bizonyító fotók!

Ápold a hajadat!

Ha sminkelni nem fogsz, aznap csináld meg extra jóra a frizurádat. Ettől észre sem veszi majd senki, hogy nincs rajtad smink, és extra frissen fogsz kinézni.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, smink nélkül is szép, smink nélkül, szépségtippek,

Emeld ki a szemedet!

A szemeidet festék nélkül is ki tudod emelni, másodpercek alatt. Egy kissé felmelegített szempillagöndörítővel formázd meg a pilláidat, ez szépen kinyitja a tekintetedet.

Keretezz szemöldökkel!

A szemöldököd csodás keretet ad az arcodnak, ha szépen formázva van. Festék nélkül is kiemelheted, csupán annyi a dolgod, hogy fésüld egy irányba, felfelé a szálakat, majd egy kevés waxot vagy szemöldökzselét tegyél rá. Már kész is az arcod egyik meghatározó része.

Ápold az ajkaidat!

Egy mosoly megszépít mindenkit, azonban az sem mindegy, milyenek az ajkaid. A smink nélküli napodon reggel jó alaposan radírozd át az ajkaidat, hogy a felesleges, elhalt bőröket megfelelően eltávolítsd, majd kend be kókuszolajjal. Helló, csodás száj!

5 étel, amiből minél többet eszel, annál fiatalabbnak fogsz tűnni!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog