Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk☀

Miben különleges a Zelka Szappanmanufaktúra?

 

A Zelka műhely nevét öt csodás lányomról kapta, így Zita, Eszter, Lili, Kata és Anna neveinek kezdőbetűiből tevődik össze. Ily módon az irántuk érzett szeretetem az általunk készített natúrszappanokban is testet ölt.

A Zelka Szappanmanufaktúra gondos kezek segítségével készíti natúrkozmetikumait, natúrszappanjait, hogy a természet gyógyító és szépítő erejét egyetlen szappanba vagy tégelybe sűríthessük. A kozmetikumok előállításakor ötvözzük a régi korok tudását és a modern technika nyújtotta lehetőségeket.

Zelka natúrszappanokba kizárólag gondosan összeválogatott és sajtolt növényi olajokat teszünk, melyek a bőrnek is gondoskodó védelmet nyújtanak. Így érjük el, hogy testes, de jól habzó szappanok kerülnek ki műhelyünkből.

A natúrszappanok készítéséhez felhasznált színezőanyagaink és illatanyagaink mind olyan gyógynövények és illóolajok, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkeznek. ​Így a Zelka natúrszappanok nemcsak jól tisztítanak, hanem gyengéden ápolnak is, és kivétel nélkül rendelkeznek valamilyen aromaterápiás tulajdonsággal. Egyes Zelka natúrszappanok kecsketejjel készülnek, így valóságos gyógyszappanná válnak, gazdagon hidratáló és ápoló tulajdonságokkal.

Budaházy Tünde szappankészítő
a Zelka Szappanmanufaktúra alapítója