Termékek Menü

Így korrigáld a leggyakoribb szépségápolási bakikat

Tanuld meg ezeket, és többet nem lesz kínos beauty pillanatod!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, szépségápolási baki, bőrápolás, testápolás, arcápolás,

Mindig a legjobb formádat hozhatod, ha nem követsz el szépségbakikat. Ha pedig elkövetsz, az sem gond, hiszen eláruljuk, hogyan tudod helyrehozni az apró hibákat. Legyen tökéletes a megjelenésed, kerüld el a következő néhány dolgot!

Zsíros haj a kondícionáló miatt

Hamar lelapulhat és zsírosodhat a hajad, ha több balzsamot viszel fel, mint kellene, vagy ha rossz helyre kerül. Mindig kizárólag a füled alatti hajhosszra tegyél kondícionálót. Ha mégis túlszaladt, és elkezdene elnehezülni, lelapulni a frizurád, frissítsd fel púder és ételkeményítő keverékének segítségével. Szórd rá, fésüld ki, és már kész is!

Ezt árulják el egészségügyi állapotodról a körmeid

Alapozóbaki

Ha felvitted a hidratáló krémedet, de nem száradt meg, és az alapozót rögtön ez után kened fel, becsomósodhat, és nem is fed rendesen. Ha mégis megtörtént a gond, egy kicsit nedves szivacs segítségével simítsd el a gondot.

 

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, szépségápolási baki, bőrápolás, testápolás, arcápolás,

Túlszedett szemöldök

Ha a tükörhöz túl közel hajolsz szemöldökszedéshez, túlszedett lesz a végeredmény. Mindig mérd ki a távolságot az arcod és a tükör között, és legalább 30 centire legyél tőle, ugyanis onnan látod rendesen a szálakat.

Szem alatti karikák

Ha a szem alatti karikákat hidratáló krémmel próbálod eltűntetni, nem csak, hogy nem csökken a karikák élénksége, de még be is zsírosodhat a fáradt terület. Helyette mindig jéggel borogasd 10-15 percig, és frissebb lesz a tekinteted.

10 dolog, amitől gyorsabban öregszel

Tartalomhoz tartozó címkék: blog