Termékek Menü

5 világsztár, aki a természetes szépség megtestesítője - smink nélküli, bizonyító fotók!

Egyes sztárok smink nélkül is pont úgy ragyognak, mint anélkül.

Ebben az öt híres nőben az a közös, hogy vörös szőnyeges szett és órákig sminkelés nélkül is csodálatos a bőrük, a hajuk és az összhatásuk. Hogy csinálják?

Julia Roberts

Évek óta a természetes kozmetikumokra esküszik a Micsoda nő sztárja. Természetes alapanyagokból készült szappanokkal mos arcot, kozmetikus által kevert bio pakolásokkal kényezteti bőrét, és sminkből is mindig csak egy egészen keveset használ. Ennek hála szinte egy darab ránca sincs.

Reese Witherspoon

A sokak által csak Doktor Szösziként emlegetett Reese-t nem gyakran láttuk még erősen sminkelve. Épp ettől olyan bájos és tiszta az arca. A színésznő imádja a természetes kozmetikumokat, ezeken kívül csak egy kevés alapozóval és natúr szemsminkkel teszi természetesen széppé az arcát.

Gwyneth Paltrow

Régóta köztudott, hogy Gwyneth az égvilágon semmilyen természetellenes kozmetikumot nem ken magára. Még egy saját szépségápolási márkát is kifejlesztett, amelynek termékei kizárólag növényekből lettek kifejlesztve. A színésznőt gyakran látni smink nélkül, hetene több pihenőnapot is ad az arcának. Állítása szerint ez a titka a bőr örök fiatalságának.

Shakira

A két gyermekes édesanya is amikor csak teheti, igyekszik smink nélkül tölteni napjait. Jó példát mutatva ezzel rajongóinak. Valljuk be, szerencséséjére túl nagy szüksége nincs is rá, anélkül is tökéletes a bőre. Odafigyel is az étkezésre és rengeteg vizet iszik, hogy megfelelően hidratálja bőrét.

Jennifer Lopez

Lopezről senki nem mondaná meg, hogy közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez. Pedig így van, és nem csak tökéletes teste, de arca sem erről árulkodik. Ha valakinek, hát neki tényleg semmi szüksége sminkre, természetesen is gyönyörű!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog