Termékek Menü

Tényleg rossz, ha egy egész napig ki sem mozdulunk a lakásból?

Egy lusta nap befolyásolhatja az egészségedet?

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, levegőre menni, friss levegő, egészség, lustaság,

Szerencsére egyetlen átlustálkodott naptól semmi bajod nem lesz, de sajnos, ha rendszeresen reggeltől estig a lakásban gubbasztasz, annak több káros hatása van, mint amire gondolnál. Eláruljuk, miért éri meg minden nap legalább 20 percre kimozdulni.

Súlyos D-vitamin hiányhoz vezet, ha nem töltesz rendszeresen időt a szabad levegőn. Ez a vitamin fontos ahhoz, hogy az immunrendszerednek erős legyen a védekezőképessége.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, levegőre menni, friss levegő, egészség, lustaság,

3 dolog, amit neked is tudnod kell a bőrödről

A D-vitamin hiányától rossz lehet a kedved is, és hajlamosabb lehetsz a depresszióra. Ha gyakran mozogsz a szabad levegőn, a tested elkezdi termelni a hasznos vitamint, ami a gyulladásokat és fertőzéseket is segít megelőzni. Az állandó bezártságtól nehezebben alszol pihentetően, de állandó fáradtságérzeted lehet.

Azok, akik szabad levegőn edzenek, kevésbé küzdenek mentális betegségekkel, mint akik otthon vagy egyáltalán nem sportolnak. Még nem késő elkezdeni!

A folytonos sötéttől a szemed is erőltetődik, a tested pedig úgy érzi, be van gubózva, szinte hibernált állapotba kerül, ettől pedig még a gondolkodás is nehezebben megy.

Iktass be minden nap egy nagy sétát!

Ezt árulja el a szemed színe az egészségedről!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog