Termékek Menü

Édes csodaszer, ami gyönyörűvé varázsolja a hajad és a bőrödet is!

Nem is sejtenéd, mennyi mindenre használhatod.

A méhecskéknek nagyon igaza van: a méz varázslatos dolog. Finom, egészséges, jót tesz a bőrödnek és széppé teszi a hajadat. Eláruljuk, mire, hogyan használd.

BÁRMILYEN BŐRTÍPUSSAL JÓT TESZ

A zsíros, a száraz és a vízhiányos bőrt is kezelheted mézzel. Míg a pattanásos, zsíros bőrre citrommal vagy tojásfehérjével keverve a legjobb használni, hogy eltűntesse a csúnya aknét, a száraz bőrt puhítja, a vízhiányost pedig hidratálja. Ezek mellett antioxidánsokat és vitaminokat juttat a szövetekbe.

FÉNYESSÉ TESZI A HAJAT

Ha pakolásként alkalmazod a kiszáradt, fényét vesztett hajadra, hamar selymes és puha lesz. Vidd fel a nedves tincseidre, majd öblítsd le langyos vízzel 15 perc elteltével.

A RÁNCOK ELLEN IS BEVETHETED

Hála a rengeteg antioxidánsnak, hatékonyan támadja a ráncokat is a méz. Heti egyszer nyugodtan aludj mézzel bekent arccal, hogy megelőzd a bőr öregedését.

A VÉRCUKORSZINTED HELYREÁLLÍTÁSÁRA

Reggel a kávédat vagy teádat édesítsd mézzel. Azonnal jobb lesz az agyműködésed is, és nem fogsz nap közben édesség után sóvárogni.

FÜRDŐVÍZBE KÉNYEZTETŐKÉNT

Az egész bőrödön alkalmazhatod a mézet, nem csak az arcodon. Tegyél néhány kanállal a fürdővizedbe, és nyugodtan merülj el a kádban 10 percre. Ezután gyorsan zuhanyozz le langyos vízzel, és élvezd a puha bőrt.

SEBEK ELHALVÁNYÍTÁSÁRA

Ha sebek maradtak az arcodon pattanások elkaparása miatt, vagy bármilyen más okból, napi egyszer kenegesd át mézzel, amit sóval keversz össze. Szépen elhalványítja a hegeket néhány hét alatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog