Termékek Menü

Új Zelka Fürdőolajok

Új Zelka Fürdőolajok


A Zelka Szenzitív Dezodor után most megéreztek a gyönyörű Zelka Fürdőolajok Selymes Jázmin és Melengető Narancs és fahéjas változatban!

Sokan nem tudják, hogy a jázmint nem csak a kínaiak használták, hogy teát készítsenek belőle, de már az ókori Egyiptomban is alkalmazták, mindenfajta enyhe fájdalom csillapítására. Most már, ha fájdalomcsillapításra nem is de teának vagy illatosítónak mindenképpen továbbra is alkalmazzuk. 

Napjainkban a legnagyobb mennyiségben Törökországban termesztik, érdekesség, hogy virágát éjszaka szedik, ugyanis akkor a legerősebb az aromája. A leszedett virágokat nagyon kell óvni mivel megtörésük után sokat veszítenek kellemes illatukból, ezért csak a legjobb állapotban lévő virágokat használják fel az olajok előállításához.A fürdőzés önmagában javítja az ember hangulatát egy fárasztó nap után, a Zelka fürdőolajokkal azonban nem csak a kedved javul majd, de a bőröd hidratáltsága is.  Mind a két fürdőolaj változat – Selymes Jázmin és Melengető Narancs és fahéj - hidratálja és regenerálja a bőröd, illetve bőrnyugtató és antioxidáns hatással bírnak.

A Melengető narancs és fahéj termékben lévő növényi hatóanyagok nem csak a karácsonyi hangulatot hozzák el fürdőszobádba, de fürdés közben kellemesen el is lazítanak.

A narancs olajat, harmonikus illata miatt hangulatjavításra ajánlják, nyugtató környezetet teremt a fürdőben, illóolaj formában pedig a többi szobában is használhatod, mint illatosító.

Valódi élménnyé varázsolja a fürdést a benne rejlő csodaszép szárított virágokkal és kellemes illatával, ami fürdés után kellemes tapintásúvá és illatúvá teszi bőröd.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog