Termékek Menü

Újévi "beauty" fogadalmak, amiket muszáj lesz betartanod!

Ezeket érdemes megfogadnod, na és persze betartanod.

2017 sok izgalmas és jó dolgot hoz. Te is várd az új évet hasznos fogadalmakkal, hogy a nyarat már meseszép bőrrel és hajjal várhasd.

"Fogadom, hogy minden nap használok napvédőt."

Nem csak nyáron, nem csak a melegben, és nem csak az arcodon. A kézfejeid, a nyakad, és az egész arcod az év minden szakában megérdemli, hogy óvd a káros sugaraktól napvédő krémmel.

"Fogadom, hogy rendszeresen kitisztítom az ecseteimet."

Nem csak a bőrödnek, hanem az azzal érinkező eszközöknek, például a sminkecseteid is jár a tisztítás. Hetente egy mélytisztítás sminkecset tisztító folyadékkal, szappannal, samponnal és balzsammal jót tesz nekik, emellett pedig minden használat után fújj rájuk tisztító, fertőtlenítő spray-t.

"Fogadom, hogy rendszerezni fogom a sminkjeimet."

Ép testben ép lélek, rendezett neszeszerhez rendezett arc. Ha nem tartogatsz lejárt szavatosságú, becsomósodott vagy rossz minőségű sminkcuccokat, a fertőzések, bacik messziről elkerülik a bőrödet.

"Fogadom, hogy sosem alszom sminkben."

Hiszen a sminkben alvás kiszárítja a bőrt, a száraz bőr pedig a ráncok melegágya. Inkább duplán mosd le két fajta lemosóval, de ne felejtsd el soha.

"Fogadom, hogy rendszeresen használok pakolásokat."

A kedvenc sorozatod vagy tévéműsorod közben dobj fel egy maszkot magadra. Avokádó, olívaolaj, kókuszolaj, méz: ez a tuti bevált kombináció, ha puha bőrre vágysz, és jó sok antioxidánst szeretnél a bőrödbe juttatni.

"Fogadom, hogy megóvom a forróságtól a hajamat."

Fogadd, meg (és tartsd is be), hogy sose forró, csak langyos vízzel mosol hajat, és hetente maximum egyszer vasalod ki a frizurádat. Minél kevesebb forróság éri, annál egészségesebb lesz a haj.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog