Termékek Menü
0

Újévi "beauty" fogadalmak, amiket muszáj lesz betartanod!

Ezeket érdemes megfogadnod, na és persze betartanod.

2017 sok izgalmas és jó dolgot hoz. Te is várd az új évet hasznos fogadalmakkal, hogy a nyarat már meseszép bőrrel és hajjal várhasd.

"Fogadom, hogy minden nap használok napvédőt."

Nem csak nyáron, nem csak a melegben, és nem csak az arcodon. A kézfejeid, a nyakad, és az egész arcod az év minden szakában megérdemli, hogy óvd a káros sugaraktól napvédő krémmel.

"Fogadom, hogy rendszeresen kitisztítom az ecseteimet."

Nem csak a bőrödnek, hanem az azzal érinkező eszközöknek, például a sminkecseteid is jár a tisztítás. Hetente egy mélytisztítás sminkecset tisztító folyadékkal, szappannal, samponnal és balzsammal jót tesz nekik, emellett pedig minden használat után fújj rájuk tisztító, fertőtlenítő spray-t.

"Fogadom, hogy rendszerezni fogom a sminkjeimet."

Ép testben ép lélek, rendezett neszeszerhez rendezett arc. Ha nem tartogatsz lejárt szavatosságú, becsomósodott vagy rossz minőségű sminkcuccokat, a fertőzések, bacik messziről elkerülik a bőrödet.

"Fogadom, hogy sosem alszom sminkben."

Hiszen a sminkben alvás kiszárítja a bőrt, a száraz bőr pedig a ráncok melegágya. Inkább duplán mosd le két fajta lemosóval, de ne felejtsd el soha.

"Fogadom, hogy rendszeresen használok pakolásokat."

A kedvenc sorozatod vagy tévéműsorod közben dobj fel egy maszkot magadra. Avokádó, olívaolaj, kókuszolaj, méz: ez a tuti bevált kombináció, ha puha bőrre vágysz, és jó sok antioxidánst szeretnél a bőrödbe juttatni.

"Fogadom, hogy megóvom a forróságtól a hajamat."

Fogadd, meg (és tartsd is be), hogy sose forró, csak langyos vízzel mosol hajat, és hetente maximum egyszer vasalod ki a frizurádat. Minél kevesebb forróság éri, annál egészségesebb lesz a haj.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Akciós termékek