Termékek Menü

Védd meg a bőrödet a téli hidegtől: 3 szuper trükk

Nem nehéz megóvni a bőrödet a tél hatásaitól.

Bár imádjuk a telet a karácsony, az esti forrócsokizások és a hó miatt, de a bőrünk nem feltétlenül élvezni a hideg időt. Kivéve, ha rendesen ápolod. Eláruljuk, hogyan segíts neki ellenállónak maradni a tél negatív hatásaival szemben.

Fényvédő

Nyáron is rengeteget hangsúlyoztuk, mennyire fontos minden nap fényvédőt kenned az arcodra, épp, ahogy télen is. Bár nem süt ezerrel a nap, a káros UV sugarak ugyanolyan mértékben roncsolhatják a bőrödet úgy, hogy észre sem veszed. Feltétlenül indítsd fényvédőzéssel a reggeli rutinodat!

Kényeztesd magad pakolásokkal!

Az arcodra hetente legalább egyszer kenj shea vajat vagy argánolajat, és hagyd, hogy alaposan beszívódjon. Ha mézzel vegyíted, még hatékonyabb lesz. A tested bármelyik részére alkalmazhatsz kókuszolajat vagy shea vajat, a kezeidre pedig avokádó olajat. Akár kesztyűt is húzhatsz 20-30 percre, miután jól bekented a kezeidet, hogy mélyebbre szívódjon a krém.

Extra hidratálás

Télen talán még fontosabb sokat inni, mint az év bármely másik szakában. Ilyenkor a fűtés szezonban rettentően kiszárad a bőröd és a szád, és a csípős hideg is roncsolhatja a bőrödet, ha nem megfelelően hidratált. Naponta legalább kétszer, de inkább háromszor kenj hidratáló krémet az arcodra, és igyál minimum 3 liter vizet!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog