Termékek Menü

Dolgok, amiket minden vékony szálú hajjal rendelkező nőnek tudnia kell

Neked is vékony szálú a hajad? Akkor ezeket tudnod kell!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, hajhullás ellen, kopaszodás, vékony szálú haj,

Megmosod reggel a hajadat, és már délre az egész a homlokodba van ragadva vagy össze-vissza száll? Akkor neked bizony igazán finom szálú a frizurád. Tuti, hogy átérzed a következő néhány dolgot...

Napi mosás

Mivel állandóan szálldogálnak a hajszálaid, legszívesebben megmosnád minden nap, hiszen ilyenkor legalább pár órára rögztve vannak. Nyugi, ezt száraz samponnal is megoldhatod! Fújd be a töveket, és már kész is a fixálás.

15 dolog, amit SOHA többé ne csinálj a hajaddal

Semmi sem segít?

Lehet, hogy csak rossz termékeket használsz. Válassz olyan sampont és balzsamot, amire finom haj, azaz fine hair van ráírva, ezek rendberakják a szálakat.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, hajhullás ellen, kopaszodás, vékony szálú haj,

Ne kefével tedd rendbe!

Kefe helyett sokkal jobb, ha fésűvel rendezed a szálakat, ugyanis attól kevésbé töltődik fel a haj elektromossággal, így kevésbé fog össze-vissza szállni.

Hajhab, a csodamegoldás

Minden mosás után oszlass el egy kevés hajhabot a töveknél. Ez szépen megemeli a hajat, és kordában tartja a szerte álló szálakat is.

Szappan

Ha copfba fogod a hajad, vizezd be a kezed, húzd végig egy szappanon, majd ezzel simítsd át a frizurádat. Tuti tipp, hogy a finom szálú hajad is tartsa a copfot egész nap.

8 megdöbbentő dolog, amire még a szappan használható

Tartalomhoz tartozó címkék: blog