Termékek Menü

Megérkezett a Zelka Szenzitív Dezodor!

Eljött a várva várt pillanat, a Zelka Szappanmanufaktúra alumínium mentes Szenzitív Dezodora megérkezett! Ám nem csak alumínium, hanem illatanyag és parabénmentes is, amit az érzékeny bőrűek örömmel használhatnak! A természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem okoz irritációt és nem hagy foltot a ruhán és káros vegyszerek nélkül véd a kellemetlen szagoktól 24 órán keresztül.

Bár az izzadás természetes folyamat és segíti szervezetünket a megtisztulásban, mégis kellemetlen mikor a ruhán nyomot vagy kellemetlen szagot hagy. Mindenki használ ezért izzadásgátlót, dezodort de minden ember bőrtípusa más ezért fontos, hogy olyat válasszunk ami hozzánk illik. A Zelka Szenzitív Dezodort azoknak ajánljuk, akiknek érzékeny a bőre, illetve akik nem szeretnek olyan termékeket használni, amiben alumínium,alkohol vagy káros parabének találhatóak.

Miért alumíniummentes?

Bár a legtöbb dezodorban található alumínium, alumíniumsó, sokaknak nem válik be mivel irritálja bőrüket, eltömíti a pórusokat. Az állításokkal ellentétben az alumíniumos dezodorok nem növelik a rák kialakulásának esélyét, ennek ellenére nem mindenkinek ajánlott a használata mivel bőrirritációt okozhat, ezért érdemes olyan dezodort használni, ami kíméli és hagyja levegőhöz jutni a bőrt.

Miért alkoholmentes?

Bár csökkentheti a gyulladást és a baktériumokat, erősen szárítja a bőrt és irritálja is azt, ha érzékeny, száraz bőrtípusod van. Ha biztosra szeretnél menni, ne használj olyan kozmetikumokat, amik alkoholt tartalmaznak, nehogy repedezzen a bőröd, vagy kiütéses legyen.

Miért parabénmentes?

Mivel befolyásolhatja a hormonokat, nagyobb mennyiségben hatással lehetnek az emberi szervezetre és allergiás reakciót is okozhatnak, ezért sokan kerülik, köztük mi is, hogy minél biztonságosabb termékeket kínáljunk nektek. 

Miért illatanyagmentes?

Sokan nem tudják de a jó illat lehet az egyik oka annak, ha valakinek valamilyen krém vagy dezodor kiütéseket, viszketést okoz a bőrén. Ezek az illatanyagok nem mindenkinél okoznak problémát, de azoknak, akiknek igen, azok feltehetően allergiások ezekre az összetevőkre, illatokra. Mivel borzasztó sokféle illat létezik, és még több bőrtípus ezért mi a biztosat választottuk, hogy semmikép se kerülj kellemetlen helyzetbe, így nem csak izzadni nem fogsz, de kiütéseid sem lesznek!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog