Termékek Menü

Istennői kényeztetés napról napra - A stresszes Héra

Melyik Zelka szappan segít abban, hogy egy istennő napról napra szebb és kiegyensúlyozottabb legyen? Cikkünkből kiderül, melyik natúrszappannal kerülhetnek harmóniába a múlt és a jelen Hérái!

A szívünk mélyén mindannyian istennők szeretnénk lenni! Életünk kihívásaitól függően harcos amazonként, ártatlan naivaként vagy az ősi anya megtestesítőjeként lépünk fel, a női szerepek ezernyi árnyalatában. A híres japán pszichológusnő, Jean Shinoda Bolem A bennünk élő istennők című könyvében részletesen elemzi a görög istennőkben megtestesülő lélektani típusokat. Kísérletet teszünk arra, hogy az istennők személyiségét körvonalazva kitaláljuk, melyik Zelka natúr szappan segít az adott olümposzi istennőnek kiteljesíteni a benne lévő szépséget és harmóniát! Közben egy még izgalmasabb kalandra invitálunk titeket: azon is érdemes elgondolkodni, mennyire hasonlítotok az említett nőtípusokra? A bölcs Athénére, esetleg az ősi anya szimbólumára, Déméterre hasonlítotok, vagy Perszephonéra, az örök kislányra? Hamarosan kiderül!

A görög mítoszok szerint Héra, Zeusz főisten felesége meglehetősen lobbanékony természetű volt. Hérát folyamatos féltékenység gyötörte és iszonyatos bosszút állt azokon a halandó és halhatatlan asszonyokon, akikkel férje, a villámok ura "szerelembe vegyült" (Homérosz így nevezte a forróvérű hellének szerelmi csatáit). A megtorlás vágyától elvakult Héra medvévé változtatta Kallisztó nimfát. Héra egy aljas trükk segítségével végzett a szép Szemelével, amiért Zeusszal flörtölt. Egyszer úgy megharagudott csapodár férjére, hogy világgá ment, még a villámok ura is nehezen tudta megbékíteni és visszacsábítani az istenek égi palotájába.

Az ókori görögök Héra, a házasság istennőjének alakjában testesítették meg a női kötődés, a házasság iránti vágy igényét, melynek számtalan megpróbáltatást kell átélnie egy kapcsolatban. Héra a féltékenység feszültségének megtestesülése, ami a meghittebb pillanatokba is a zöld szemű szörnyeteg indulatosságát csempészi.  Ha Rád is igazak az említett tulajdonságok, akkor erősen dolgoznak benned az ősi Hérát nyugtalanító erők!

Téged is gyakran emésztenek hasonló kérdőjelek? Akkor érdemes elmélyítened a bizalmadat szerelmeddel, hűtlenség esetén pedig ki kell szállnod a rossz kapcsolatból, ami a későbbiekben is csak a felszín mögött fortyogó stresszt és a kirobbanó viszály "háborús ürügye" lesz.

A Zelka természetes szappanok istennői gondoskodásban részesítik napjaink Héráit! Melyik szappan kényeztetésében lelne nyugalomra az indulatos, sokszor kesergő Héra? Ideális választást jelentene számára a Zelka Kakaós és rózsaszín agyagos szappan, mely a kakaópor csokis finomságával a legkomorabb pillanatokban is jókedvre deríti az embert. A szappan rózsaszín agyagtartalma megnyugtatja a stresszes időszakokban méreganyagokkal telítődő, fáradt és megviselt bőrt. A szappan csökkenti a feszültségek nyomán kialakuló bőrgyulladásokat, leradírozza az elhalt hámsejteket és feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrödet!

Érdemes kipróbálnod a Kakakós és rózsaszín agyagos szappant, mely harmóniára hangolja a benned szunnyadó Hérát! A Zelka kézműves szappanával a fürdés olümposzi élménnyé válik. A hatására tested valósággal újjászületik! Felfrissülés közben kiegyensúlyozott, békés és boldog Hérának érezheted magad, akit a párja is izzó olümposzi szenvedéllyel szeret!

Ellenállhatatlan leszel, mint egy valódi istennő!

Következő cikkeinkből kiderül, milyen Zelka szappanok nyújtanak különleges kényeztetést a többi olümposzi istennőnek!
Tartalomhoz tartozó címkék: blog